Gemeente Hardinxveld-Giessendam organiseert netwerkbijeenkomst voor cultuursector

25

 Op woensdag 23 februari 2022 is er een netwerkbijeenkomst over cultuur in Hardinxveld-Giessendam. De netwerkbijeenkomst is voor maatschappelijke partners, verenigingen, instellingen en ZZP’ers die actief zijn op het gebied van cultuur. Wethouder Jan Nederveen van Kunst en Cultuur: ‘De avond is bedoeld om de culturele krachten te bundelen.’ 

De corona pandemie heeft grote impact gehad op onder andere de cultuursector. ‘Samen met de culturele spelers in ons dorp willen we bekijken hoe we de komende tijd met diverse activiteiten weer lichtpuntjes kunnen brengen naar de inwoners van Hardinxveld-Giessendam,’ aldus wethouder Jan Nederveen. 

Gastspreker Kees Commijs 

Kees Commijs

Tijdens de avond is Kees Commijs de gastspreker. Kees Commijs is eigenaar van de Hanneshoeve in Giessenburg, voorzitter van museum De Koperen Knop, voorzitter van Den Hâneker en beheerder van De Doetsekom in Giessenburg. Kees Commijs neemt de deelnemers het eerste deel van de avond op inspirerende wijze mee in zijn ervaringen met verbindingen en samenwerken. Tijdens het tweede gedeelte van de avond gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over samenwerken op het gebied van cultuur. 

Aanmelden 

‘Iedereen die actief is op het gebied van cultuur is van harte welkom. Laten we cultuur samen de waardering geven die het verdient en nog meer de verbinding met elkaar realiseren,’ besluit Jan Nederveen. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen wordt de avond digitaal ofwel fysiek gehouden. De avond begint om 19.30 uur en aanmelden is nog mogelijk. Aanmelden kan tot maandag 14 februari via jmr.van.lisdonk@hardinxveld-giessendam.nl.