Talenten opgelet! Je hebt nog 1 week de mogelijkheid om je op te geven voor de Talentenrace The Booth in Papendrecht!

20

Papendrecht – Ben jij tussen de 12 en 23 jaar, woon je in Papendrecht, heb jij een talent die jij wilt laten zien en waar je verder mee wilt komen. Geef je dan nu op voor deze talentenrace. Alle disciplines zijn welkom.

Kan je zingen, rappen, een instrument bespelen, goed dansen of heb jij een ander talent. Doe dan mee. Aanmelden kan door voor 4 oktober 2021 een video met jouw talent te sturen naar: aanmelden@theboothofficial.nl. Check eerst nog even de voorwaarden en tips & tricks op de website www.theboothofficial.nl voordat je je auditie opneemt. Deelname is Gratis.

Suppord heeft in samenwerking met Braintain ‘The Booth’ ontwikkeld zodat jonge artiesten hun vaardigheden kunnen laten zien en kans maken op een sessie in ‘The Booth’ waarbij hun talent wordt geregistreerd in beeld en geluid.

Een jury van professionals zal de uiteindelijke selectie beoordelen. Na de knock-out ronde strijden uiteindelijk twee finalisten voor de hoofdprijs, welke bestaat uit een dagdeel studiotijd, een fotoshoot, een videoclip en optredens.

Met dit project wil Suppord talentvolle jongeren een kans geven om gezien te worden en hen een waardevolle aanvulling te geven op hun creatieve portfolio.

www.theboothofficial.nl

Instagram: @thebooth.official