Uitreiking jubileumsubsidie handbalvereniging DES

40
Wethouder Kees de Ruijter reikte afgelopen zaterdag een cheque en taart uit aan handbalvereniging DES '72. - Foto Gemeente Papendrecht

PAPENDRECHT – Wethouder Kees de Ruijter reikte afgelopen zaterdag een cheque en taart uit aan handbalvereniging DES ’72. Deze cheque van 250 euro is een jubileumsubsidie ter ere van het 50-jarig bestaan van de vereniging.

Afgelopen zaterdag vierde handbalvereniging DES’72 onder toeziend oog van vele “vrienden van DES” haar gouden jubileum. Onder het genot van heerlijk weer, een hapje en een drankje werd deze speciale dag een enorm succes. Inmiddels is DES weer een florerende vereniging met ruim 125 leden, maar dat was 12 jaar geleden wel anders. ,,Toen stond het voortbestaan van de club op het spel”. Gelukkig is de club in de loop der jaren door de vele trouwe vrijwilligers weer een gezonde club geworden met voornamelijk jeugdleden waardoor er hard doorgewerkt wordt aan de toekomst. Op naar het volgende jubileum!

Namens het gemeentebestuur feliciteerde sportwethouder Kees de Ruijter de handbalvereniging heel hartelijk met deze mooie mijlpaal.