Leerlingen Anne Frankschool in Papendrecht planten 12 bomen in Papendrecht tijdens de Boomfeestdag

106

PAPENDRECHT – Vanochtend hebben vierentwintig leerlingen van de Anne Frankschool, met hulp van wethouder Kees Koppenol, twaalf bomen geplant langs de Lange Tiendweg in de gemeente Papendrecht. De aanleiding was de Nationale Boomfeestdag, die dit jaar voor de 60ste keer plaatsvond.

Ook zetten de leerlingen en de wethouder, onder een stralend zonnetje, regenwormen uit in de nieuwe plantenvakken langs de Tiendweg. De regenwormen werden uitgezet naar aanleiding van een themales die de leerlingen voorafgaand aan de Boomfeestdag hadden gevolgd. Tijdens deze les leerden zij meer over de essentiële rol van regenwormen voor een gezonde, voedingsrijke bodem en bodemleven.

Foto: Gemeente Papendrecht