Papendrecht burgemeester Annemiek Jetten is aangeslagen na ernstig dodelijk steekincident

95
Burgemeester Annemiek Jetten - Foto Gemeente Papendrecht

Papendrecht Zaterdagavond heeft er een ernstig steekincident plaatsgevonden in Papendrecht. Een 41-jarige man is daarbij om het leven gekomen. Het incident heeft grote impact op de buurt. Ook burgemeester Annemiek Jetten is aangeslagen.

‘ik ben bijzonder geschrokken door hetgeen zich van het weekend heeft afgespeeld in Papendrecht. Dit drama kent alleen maar  verliezers. De zorg voor de kinderen uit het gezin heeft onze hoogste prioriteit. Zij worden zo goed als mogelijk opgevangen. Voor hen en hun omgeving hebben we nu dan ook alle aandacht.’

‘Uiteraard heb ik ook begrip voor gevoelens die spelen in de wijk. Bij veel buurtbewoners zal het beelden teruggebracht hebben van drie jaar geleden, toen er een gezinsdrama plaatsvond in de Cremerstraat, slechts een paar straten verderop. Voor hen die het moeilijk hebben, staan we ook klaar als gemeente.’