Ambachtse jongeren: praat mee over het normale leven weer oppakken!

31

Hendrik Ido Ambacht – Welke ideeën hebben Ambachtse jongeren om het normaal weer op te pakken? Dat hoort de gemeente Hendrik Ido Ambacht graag van hen, di. 8 juni tussen 17 en 19 uur. De pizza staat klaar!

Door corona loopt alles even anders. Veel jongeren zijn hun (bij)baan kwijt. Social distancingzorgt voor eenzaamheid. Je kunt niet normaal sporten, feesten of elkaar ontmoeten. We horen graag van jou wat jongeren nodig hebben. Zeker nu weer steeds meer kan. Je staat er niet alleen voor!

Ben je tussen de 16 en 23 jaar? Hoe gaat het met je? Wat doen het coronavirus en de coronamaatregelen met jou? Heb jij ideeën om het normale leven weer op te pakken?
Dan hebben we jou nodig!

Wij horen namelijk graag jouw ideeën om het normaal leven weer op te pakken. Daaorm nodigen we je uit voor een goed gesprek met pizza op dinsdag 8 juni tussen 17.00 en 19.00 uur in het gemeentehuis, Weteringsingel 1. Natuurlijk houden we rekening met de coronamaatregelen. Ken je andere jongeren die goede dideeën hebben? Neem hen mee!

We kijken uit naar jouw komst. Laat Eva even weten dat je komt. Ze is te bereiken via em.schouten@h-i-ambacht.nl en 06 38 84 00 51.