Voor derde keer in twee maanden brand bij gezin Hendrik-Ido-Ambacht

67
Hendrik-Ido-Ambacht – Een gezin uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft in de nacht van woensdag op donderdag hun auto in vlammen zien opgaan. Het is de tweede keer in twee maanden tijd dat een auto van de familie is uitgebrand. In de tussentijd zou volgens de politie iemand ook nog brand hebben geprobeerd te stichten in hun huis aan de Van Polanenstraat. In alle gevallen gaat de politie uit van brandstichting.Rond 04:00 uur werd brand ontdekt in de Opel Zafira van het gezin. De auto was niet meer te redden.

Ook in de nacht van 26 maart was het raak en brandde een voertuig in de straat, van hetzelfde gezin, uit. Van die brand zijn bewakingsbeelden, waarop iemand in een hoodie te zien is. Dit heeft echt nog niet tot een dader of een signalement geleid. De politie heeft al meerdere keren onderzoek gedaan, maar tast nog in het duister of het drie keer om dezelfde dader gaat.

De aanleiding voor de branden is nog niet duidelijk. Volgens een woordvoerder is het gezin niet bekend bij de politie.Mensen die meer weten over de branden, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Bericht via onze mediapartner Rijnmond