Echte honing met korting van de tap bij Imkerij TotalisNaturales op zaterdag 23 maart

9

Op zaterdag 23 maart heeft TotalisNaturales een speciale lente-actie. Het is bijna lente. De bijtjes vliegen weer en de planten lopen weer uit. Zoals ieder voorjaar vieren wij dat met de honing-actie. Neem je eigen potje mee en laat dit vullen met vloeibare Hoeksche Waardse bloemenhoning van de tap.

Ook zo’n raar gevoel na het zien van de uitzending van de keuringsdienst van waarde over honing? Blijkt heel veel honing helemaal geen echte honing te zijn.

Bij ons kun je verzekerd zijn dat je echte honing koopt, geen nephoning. Als je zaterdag je eigen potje meeneemt, tappen wij de vloeibare honing uit het vat, terwijl je wacht. Het vat zit helemaal gevuld met heerlijke echte Hoeksche Waardse bloemenhoning.

Je betaalt dus niet voor het potje en je krijgt ook nog 10% korting op de honing.

Graag tot ziens op zaterdag 23 maart van 11.00 uur tot 16.00 uur bij TotalisNaturales op de Oudendijk 47 te Strijen.

#honing #korting #echtehoning #lente #bijen #actie