Gratis Sweet honey Honingproeverij bij imkerij Totalis Naturales

5

Op zaterdag 10 februari hebben we weer onze traditionele Sweet Honey honingproeverij voor Valentijnsdag.

Woensdag 14 februari is het Valentijnsdag. De dag om je geliefde eens extra aandacht te geven met speciale cadeautjes en lekkernijen. Honing en honingproducten zijn bij uitstek leuke en lekkere cadeautjes voor deze dag. Daarom houden we op 10 februari onze gratis Sweet Honey honing- en mede proeverij.

We hebben weer veel verschillende honingsoorten die zeer smakelijk zijn, elk met zijn unieke smaak. Altijd gedacht dat honing allemaal hetzelfde smaakt? Honing is toch honing? Niets is minder waar. Kom nu het verschil proeven tussen de verschillende honingsoorten en krijg een uitgebreide uitleg over hoe dat komt. En proef ook onze heerlijke mede soorten. Mede is de oudste wijnsoort ter wereld, gemaakt van honing.

Naast honing en mede hebben we ook Valentijn pakketten samengesteld, voor ontbijt, de borrel of de thee.

Graag zien we je op zaterdag 10 februari vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur aan de Oudendijk 47, te Strijen. Oh ja, en de koffie staat natuurlijk klaar.