Gratis bloemenzaad bij TotalisNaturales ter ere van Nationale Zaaidag

4
Zaterdag 20 april vieren we bij TotalisNaturales Nationale Zaaidag met een leuke actie.

Maandag 22 april is het Nationale Zaaidag, een initiatief van De Bijenstichting en Stichting Bijenvrienden. Zij roepen particulieren, gemeenten, agrariërs, scholen en andere grondbezitters op om bloemstroken aan te leggen zodat er één groot bloemenlint voor bijen ontstaat.Natuurlijk wil TotalisNaturales hier graag aan bijdragen. Daarom vieren wij zaterdag 20 april Zaaidag.

Voor alle klanten is er die dag een gratis zakje bloemenzaad bij je aankoop, zolang de voorraad strekt. Met daarin zaad van veel verschillende bloemen, zoals zonnebloemen, bijenbrood, komkommerkruid en boekweit. Allemaal heel goed voor bijen en andere insecten. Ook in de webshop krijg je het hele weekend een zakje bloemenzaad gratis bij je bestelling met de code ZAAIDAG.

Graag tot ziens op zaterdag 20 april op de Oudendijk 47 te Strijen. We zijn op deze dag geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur.

www.totalisnaturales.nl