Honing met korting van de tap bij Imkerij TotalisNaturales

18

STRIJEN – Op zaterdag 19 maart heeft TotalisNaturales een speciale lente-actie. Neem je eigen potje mee en laat dit vullen met vloeibare Hoeksche Waardse bloemenhoning van de tap. Je krijgt dan 10% korting.

Dit weekend begint de lente. En door het mooie weer zijn we natuurlijk al in de stemming.Vandaar dat TotalisNaturales een leuke actie heeft deze zaterdag.Alles wordt duurder, maar we willen de lente feestelijk beginnen. Niet alleen rekenen we de normale prijzen, maar we geven ook nog 10% extra korting als je je eigen potje meeneemt.

We tappen dan de vloeibare honing uit het vat, terwijl je wacht. Het vat zit helemaal gevuld met heerlijke Hoeksche Waardse bloemenhonig.

Graag tot ziens op zaterdag 19 maart van 11.00 uur tot 16.00 uur bij TotalisNaturales op de Oudendijk 47 te Strijen.