Senna van Buuren wint The Booth Papendrecht

40
Uitreiking door Corine Verver - Foto Gemeente Papendrecht

Papendrecht – Woensdag 2 februari was het zover, de officiële prijsuitreiking van talentenrace The Booth Papendrecht, georganiseerd door Suppord. Wethouder Corine Verver had de eer om de prijs uit te reiken aan het 20-jarige talent Senna van Buuren. Senna won de hoofdprijs door haar geweldige drum performance in The Booth. Deze prijs bestaat uit een professionele videoclip, fotoshoot en studiotijd.Corine Verver (wethouder jeugd en cultuur) is onder de indruk van het talent van Senna, die zichtbaar blij is met haar prijs. “In een tijd dat er weinig te doen was voor jongeren, heeft Suppord deze mooie coronaproof talentenshow georganiseerd. Dit gaf jongeren alsnog een doel voor ogen en waren ze bezig met cultuur. Zo’n uitlaatklep is voor iedereen belangrijk,” aldus de wethouder.

The Booth is een coronaproof talentenrace die werd georganiseerd voor jongeren in Papendrecht. Zij konden zich opgeven om auditie te doen. Vervolgens is er een aantal jongeren geselecteerd op talent, om een sessie te doen in The Booth. Deze opnames vonden plaats in theater de Willem. De jongeren die waren geselecteerd voor een sessie in The Booth waren zangeressen, rappers en muzikanten. Uiteindelijk besloot een professionele jury om de hoogste punten aan Senna te geven.

De performance van Senna is via deze link te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=ZZQgA9xTcqQ

De andere performances zijn ook op dit YouTube kanaal te vinden.