Activiteiten voor de Papendrechtse jeugd op Oudejaarsdag

29

Dit jaar zullen er helaas geen grootschalige evenementen plaatsvinden met oud en nieuw. Nu we in Nederland weer in een lockdown beland zijn, zijn helaas veel activiteiten afgelast. Maar gelukkig hoeft de jeugd zich tijdens oud & nieuw niet te vervelen in Papendrecht. Online wordt er van alles georganiseerd.

Zo organiseert Suppord, het Jeugd- en Jongerenwerk van de gemeente Papendrecht een online FIFA tournooi. Ook organiseert TOP speciaal op oudjaarsavond vier uur lang een live stream met DJ en dansers.

Word jij de beste FIFA speler van Papendrecht?

Het jeugd en jongerenwerk van Suppord organiseert op 31 december van 10.30 tot 14.00 uur het Online FIFA 22 toernooi voor Papendrechtse jongeren van 13 t/m 21 jaar. De finale is van 19.00 tot 20.00 uur. De winnaar wint een game tegoedbon van 70 euro. Vooraf inschrijven is verplicht en vol is vol. Dus zorg ervoor dat je je snel inschrijft! Inschrijven kan via deze link. https://forms.gle/2YcF7hW3DHnNF9hr8

Wil je meer informatie over het toernooi en wat je hiervoor nodig hebt, kijk hier.  https://jantje.gg/tournament/61c3451eb2a1a8adeb6919aa/general

Festival feeling

Samen met gemeente Papendrecht organiseert Top, Tennis & Padel de dikste livestream van het jaar. Zo krijg je thuis toch een echte festival-feeling! Er zijn wéér diverse TOP-artiesten geregeld die met oud en nieuw vier uur lang komen optreden, zodat je vanuit huis kunt genieten van de beste muziek. De livestream is vanaf 19.00 te volgen via de website, Instagram, Facebook en Youtube.

Op de uit agenda van Papendrecht Verrast zie je een mooi overzicht en directe links naar de verschillende activiteiten. Ook vind je daar o.a. de speeltuinroute voor de jongere kinderen.

Poster FIFA 22