Nieuwe portefeuilleverdeling college van B&W Papendrecht vanwege vertrek wethouder Pieter Paans

108
Van links naar rechts: gemeentesecretaris Joost Ansems, wethouder Corine Verver, wethouder Arno Janssen, wethouder Pieter Paans, burgemeester (wnd) Annemiek Jetten en wethouder Kees de Ruijter - Foto Suzanne Heikoop

PAPENDRECHT – Wethouder Pieter Paans neemt in het nieuwe jaar afscheid van Papendrecht. Paans wordt 20 januari geïnstalleerd als burgemeester van gemeente Krimpenerwaard. Zijn portefeuilles worden vanaf die datum overgenomen door de andere wethouders. 

Arno Janssen neemt financiën over. Corine Verver wordt portefeuillehouder voor jeugd en sociaal domein, dat deels al onder haar portefeuille viel. Economie en sport gaan naar Kees de Ruijter.

Deze verdeling is ook aangehouden bij de bijbehorende regio-portefeuilles (Middelen, Economie, Sociaal en Jeugd).