Kandidatenlijst Beter Voor Dordt vastgesteld!

280

Dordrecht – Met gepaste trots hebben de leden van Beter Voor Dordt deze week de eerste namen van de kandidatenlijst vastgesteld.

De lijst is een mooie mix van enthousiaste ervaren en nieuwe (ook jonge) Dordtenaren.

Lijsttrekker David Schalken is ervan overtuigd dat Beter Voor Dordt met deze kandidaten de Dordtse kiezers stevig kan vertegenwoordigen in de Gemeenteraad.

De kandidaten komen uit verschillende wijken, en naast mensen met ervaring zijn er ook echt jonge talenten die de jongere generaties goed kunnen vertegenwoordigen, mensen uit het onderwijs, ondernemers, het bedrijfsleven, de woonsector, mensen uit de zorg en mensen met een financiële achtergrond.

1. David Schalken-Den Hartog

2. Marco Stam

3. Claudia Simon – van Waardhuizen 

4. Jacques Katif

5. Jan-Willem Wringer

6. Astrid Koole 

7. Dave Boone 

8. Patrick Meijer 

9. Ineke Jager 

10. Enrico de Bruijn 

11. Peter Platje 

12. Erwin Bras 

13. Megan de Groot

14. Dimitri van Kaam 

15. Riet van der Laan 

16. Aad Groenendijk 

Verkiezingsprogramma

De hoofdpunten van het verkiezingsprogramma zijn inmiddels ook vastgesteld. Naast de herkenbare punten zoals nooit bouwen in de polders, veiligheid en leefbaarheid, woningbouw, (bijna)gratis met de bus voor 65plus en de DordtPas om meedoen voor alle Dordtenaren op het gebied van cultuur, recreatie en sport mogelijk te maken zijn er ook nieuwe accenten.

Binnenkort wordt het programma vrijgegeven.

Beter Voor Dordt gaat zich ook de komende Raadsperiode met een enthousiast team sterk maken voor een nog mooier Dordrecht voor iedereen die er woont, werkt of onze stad bezoekt!