Ook Dordtenaren laten zich vaccineren in voormalige discotheek Alcazar in Puttershoek

211
Foto Gemeente HW

In de voormalige discotheek Alcazar in Puttershoek kunnen sinds woensdag 1500 prikken per dag worden gezet. Het is de derde vaccinatielocatie in de regio Zuid-Holland Zuid. Een bijzondere locatie, volgens burgemeester Bram van Hemmen (Hoeksche Waard). “Vlak voor de sluiting wilde de eigenaren Jacob, Leen en Jan Willem nog een groot feest geven, maar dat kon helaas niet doorgaan. Dit geeft mensen wel de mogelijkheid om nog eens even op die plek te zijn.

Bekijk hieronder de reportage van RTV Dordrecht

De nieuwe locatie is gevestigd in de voormalige discotheek Alcazar aan de Groeneweg 16 in Puttershoek. De voormalige discotheek Alcazar is gekozen vanwege de ligging in de regio, de ruime parkeermogelijkheden en de goede bereikbaarheid. Met het openen van deze nieuwe vaccinatielocatie biedt de GGD ZHZ een ruimere spreiding over de regio Zuid-Holland Zuid waar inwoners terecht kunnen voor hun vaccinatie.

Inwoners kunnen alleen op afspraak terecht voor hun vaccinatie. De meest actuele informatie over de vaccinatielocaties en openingstijden is te vinden op de website van de GGD ZHZ.

Online een afspraak inplannen kan 24 uur per dag via de website. Dit kan ook wanneer inwoners de uitnodiging van het RIVM nog niet hebben ontvangen, maar hun geboortejaar wel aan de beurt is.