Bedrijfsvoering Sportcentrum Blokweer in Alblasserdam toekomstbestendig

28
Foto Gemeente Alblasserdam

Alblasserdam – De ondertekening van een nieuwe exploitatieovereenkomst tussen het bestuur van BSSA en de gemeente op vrijdag 10 december, markeert de start van een nieuwe, gezonde en toekomstbestendige fase voor het Sportcentrum Blokweer. Afgelopen twee jaar is er hard gewerkt door BSSA en de gemeente aan een nieuw plan voor de bedrijfsvoering om zo de omslag naar de toekomst te kunnen maken. 

Inhaalslag 

De combinatie van zwembadbeheer met het beheren van de sporthal en het aansturen van de vrijwilligers, stelt steeds meer eisen en andere eisen aan het besturen ervan. De gemeente heeft extra geld geïnvesteerd om dit op een goede manier te realiseren. 

Continuïteit 

Wethouder Arjan Kraijo: “Met de overeenkomst kunnen we voor de komende jaren continuïteit van het sportcentrum waarborgen voor onze inwoners én voor BSSA. Voor de gemeente Alblasserdam staat voorop dat iedereen kan genieten van het zwembad en dat de scholen en sportverenigingen gebruik kunnen make