De feestdagen komen er aan

22

STRIJEN – De gezelligste maand van het jaar is weer begonnen. Een maand van bezinning, lekker eten en natuurlijk presentjes. Met het geven van presentjes met Sinterklaasavond of met kerstmis, voor de geluksvogels onder ons misschien wel op beiden dagen, laat je je waardering blijken voor een ander, net even meer als anders.

Mocht je nou niet weten wat je ander wil geven? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Naast de prachtige natuurproducten hebben we ook (bij)zondere sieraden en een heus zelf zalf maak pakket met zuivere bijenwas, calendula  olie vergezeld van een duidelijke handleiding. Hoe leuk is dat? zelf zalf maken met natuurzuivere producten, tijdens de feestdagen? Mocht dit je interesse gewekt hebben voor het zelf kunnen maken van cosmetica producten, dan krijg je middels een voucher ook nog eens 10% korting op de workshop “Zelf cosmetica maken” kijk voor meer info in onze webshop of op onze webpagina. Oh ja, wees er snel bij, de voorraad is beperkt! Vorig jaar was het een doorslaand succes en moesten we helaas meerdere mensen teleurstellen.

Ons dijkwinkeltje is op vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend en op zaterdagen van 11.00 uur tot 16.00 uur. Op 1e kerstdag en oudejaarsdag zijn we natuurlijk gesloten.  In ons dijkwinkeltje ligt voor iedere klant een leuk presentje klaar U kunt ons vinden op www.totalisnaturales.nl en op de Oudendijk 47 te Strijen, graag tot ziens.