Zonder afspraak je Coronavaccinatie halen in Dordrecht

99
Foto GGD

Ook zonder afspraak vaccineren in Dordrecht? Dat kan. Van maandag 19 juli tot en met vrijdag 23 juli kun je als je nog niet gevaccineerd bent een prik tegen corona krijgen. In die week staat er een prikbus van de GGD klaar. Je kunt hier zonder afspraak naar toe. Neem wel een geldig paspoort of rijbewijs mee.

De prikbus staat op de volgende dagen voor alle Dordtenaren klaar:

  • Maandag 19 juli tot en met woensdag 21 juli op de Bosboom-Toussaintstraat 62 (tegenover de Buitenwacht). Van 12.00 tot 20.00 uur.
  • Donderdag 22 en vrijdag 23 juli op het Energieplein. Van 12.00 tot 20.00 uur.

Van de GGD zijn (meertalige) voorlichters, medisch- en administratief personeel aanwezig. Zij kunnen je meer informatie geven over de vaccinatie tegen corona. Je kiest zelf of je de vaccinatie wilt. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Dienst Gezondheid & Jeugd door te bellen naar 078 – 770 850