Peter Verheij ontvangt Drechtsteden Dukaat

56
Foto Gemeente Dordrecht
Foto Gemeente Dordrecht

Tijdens de vergadering van 6 juli heeft wethouder Peter Verheij afscheid genomen van de Drechtraad. Tijdens dit afscheid is hij door de regiovoorzitter, Wouter Kolff, onderscheiden met een Drechtsteden Dukaat. De heer Verheij ontving de Drechtsteden Dukaat als blijk van waardering voor zijn jarenlange inzet voor Alblasserdam en de regio Drechtsteden.

Peter Verheij was sinds 2010 namens de SGP wethouder in Alblasserdam en sinds 2014 lid van het Drechtstedenbestuur. Daarvoor was hij van 2006 tot 2010 lid van de gemeenteraad in Alblasserdam en lid van de Drechtraad. Verheij begon zijn politieke carrière als lid van de jeugdgemeenteraad. De heer Verheij heeft zich onlangs teruggetrokken als wethouder in Alblasserdam, waar zijn partij, de SGP, uit de coalitie is gestapt.

Wouter Kolff, regiovoorzitter: “Met deze bijzondere onderscheiding spreekt de regio zijn grote waardering uit voor de jarenlange inzet van Peter Verheij voor Alblasserdam en voor de regio. Dankzij hem is de regio er een stukje mooier en socialer op geworden. Wij wensen hem veel succes in zijn verdere carrière.”