Start vaccinatielocatie Oranje Wit in Dordrecht uitgesteld naar maandag 31 mei vanwege te weinig vaccins

104

Dordrecht – Begin mei is de GGD Zuid-Holland Zuid gestart met het inrichten van sporthal Oranje Wit als extra vaccinatielocatie in Dordrecht. Eb hoopten om op maandag 24 mei hier te kunnen gaan starten met het vaccineren van de inwoners van Zuid-Holland Zuid.


Helaas gaat de toename van het aantal vaccins dat we geleverd krijgen minder hard dan we verwacht hadden. Daarom is vandaag besloten de opening van de locatie Oranje Wit een week uit te stellen laat de GGD aan de redactie van Drechtsteden Nieuws weten.

Vaccins die deze week wel geleverd wordt verdelen wij over onze bestaande vaccinatielocaties in de regio. De verwachting is dat in de loop van deze week de tijdsslots worden opengezet waardoor het mogelijk is om een afspraak te maken in de Oranje Wit hal.Een afspraak maken voor vaccinatie kan alleen als u een uitnodigingsbrief ontvangen heeft. Hierin staat ook het telefoonnummer dat gebeld kan worden om een afspraak te maken.