Auto Indumij levert de eerste nieuwe Renault Express van Nederland aan Aannemingsbedrijf P. & G. Hooghwerff B.V in Strijen

23
Auto Indumij levert eerste nieuwe Renault Express

Dordrecht – Aannemingsbedrijf P. & G. Hooghwerff B.V. heeft als eerste de nieuwe Renault Express in ontvangst mogen nemen. Indumijer Marcel Nederveen verzorgde met veel plezier de aflevering op het hoofdkantoor in Strijen. 

Deze nieuwe Renault Express is een welkome aanvulling op het wagenpark van dit bekende Zuid-Hollandse Aannemingsbedrijf dat al sinds 1923 actief is in diverse sectoren.  Zo vind je het team van P. & G. Hooghwerff B.V.  binnen de woning- en utiliteitsbouw, civiele techniek en renovatie. Daarnaast is men gespecialiseerd in bijvoorbeeld het herstellen van funderingen en de kelderbouw.

AMBACHTELIJK VAKMANSCHAP

Het bijzondere van dit aannemingsbedrijf is dat men ambachtelijk vakmanschap heeft weten te combineren  aan eigentijds procesmanagement. Dit maakt het bedrijf tot een betrouwbare partner met een gunstige prijs / kwaliteitsverhouding. Daarnaast beschikt P. & G. Hooghwerff B.V. over een eigen modern geoutilleerd machinepark, waarmee de flexibiliteit wordt gewaarborgd voor het gehele bouwproces. Een unieke combinatie waardoor de service van aannemingsbedrijf P. & G. Hooghwerff B.V. door  vele particuliere opdrachtgevers als ook grotere marktpartijen, mede door de goede prijs/kwaliteitsverhouding, al vele jaren wordt gewaardeerd. Ook kennismaken met de services van dit bijzondere aannemingsbedrijf? Bezoek dan de website

ENTHOUSIAST OVER DE NIEUWE RENAULT EXPRESS

De nieuwe Renault EXPRESS die deze maand in Nederland is geintroduceerd, spreekt de designtaal van Renault en straalt moderne robuustheid uit. De auto biedt optimaal laadgemak door afmetingen die geen enkele andere bestelwagen in dit segment biedt. De laadruimte van de EXPRESS bedraagt 3,3 m³, terwijl de extra brede schuifdeur aan de zijkant (716 mm breed) het in- en uitladen extra gemakkelijk maakt. Het moderne interieur met extra stevige stoelen biedt hoogwaardig comfort en optimale ergonomie. Er is ook speciale aandacht besteed aan opbergruimte: de EXPRESS biedt met 48 liter de meeste bergruimte voor kleine spullen in zijn segment. Daarnaast is ook de aantrekkelijke intro prijs (vanaf € 12.990,- ex) zeer interessant te noemen. Voor de uitbreiding van het wagenpark van Aannemingsbedrijf P. & G. Hooghwerff B.V. was de keuze voor de nieuwe Renault Express dan ook snel gemaakt.

Ook Marcel Nederveen, manager fleetsales bij Auto Indumij, heeft hoge verwachtingen van de nieuwe Renault Express en al ruim voor de officiële introductie extra bestellingen geplaatst. En zo kon de nieuwe Renault Express van P. & G. Hooghwerff B.V. als eerste van Nederland worden afgeleverd!

Ben je ook benieuwd naar de nieuwe Renault Express?  Kom dan langs bij één van de Auto Indumij vestigingen of bekijk onze nieuwe Express infopagina.