Wat vindt u van de speelplekken in de gemeente Sliedrecht?

39
Foto Gemeente Sliedrecht

Sliedrecht – De gemeente Sliedrecht start deze week met een onderzoek naar onze speelplekken. Het onderzoek loopt van 10 mei tot en met 24 mei 2021.

Vanaf 2016 is in vijf jaar tijd de bestaande speelplekken in Sliedrecht heringericht. Met een frisse blik zijn de speelplekken onderzocht. We hebben gekeken naar het aantal kinderen en leeftijdsopbouw per buurt, passen toestellen bij elkaar, zijn er toestellen gedateerd en aan vervanging toe. Het resultaat is een verbeterde invulling van de speelbehoefte, met nieuwe speeltoestellen op de speelplekken in de buurten.

Aanpak speelplekken

Bij de aanpak van de speelplekken hebben we aan de bewoners gevraagd wat hun wensen zijn. Ook konden zij een speelontwerp uit kiezen. Inmiddels zijn bijna alle speelplekken heringericht en voorzien van nieuwe, uitdagende speeltoestellen. In 2021 is de herinrichting van de speelplekken in de Staatsliedenbuurt aan de beurt. Daarna wordt de laatste speelplek Stationsweg-Oost aangepakt.

Vragenlijst

Wij zijn nu benieuwd wat u vindt van onze speelplekken, na de herinrichting. Wat is er verbeterd of wat ontbreekt er? Is er voldoende om mee te spelen voor jonge kinderen van 0-5 jaar? Misschien heeft u een suggestie wat u mist op de speelplek(ken) bij u in de buurt. Als bewoner weet u dat het beste. Daarom willen wij u vragen om een korte vragenlijst in te vullen. Vul de vragenlijst in. Of scan de qr-code op de afbeelding. U kunt uw reactie ook sturen naar speelplekken@sliedrecht.nl.

Het onderzoek loopt van 10 mei  tot en met 24 mei 2021.

Na ontvangst van de reacties gaan wij onderzoeken of suggesties en ideeën te realiseren zijn.

Meer informatie of vragen?

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de heer Jan Dijkstra, telefoonnummer 0184-495933 of stuur een e-mail naar speelplekken@sliedrecht.nl