Bijeenkomst over langer thuis wonen in Papendrecht

26

Papendrecht – Wilt u weten wat er voor mogelijkheden zijn om als oudere langer thuis te blijven wonen? Op donderdag 20 mei van 10.00 tot 12.00 uur is er een bijeenkomst georganiseerd in het Odensehuis, P.S. Gerbrandystraat 31 in Papendrecht, om u hierover te informeren.

Wijkverpleegkundigen en mantelzorgondersteuners delen hun ervaring en geven praktische tips over het langer thuis blijven wonen. Met deze handvatten hopen we u te kunnen ondersteunen. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen en uw eigen ervaring te delen.

Aanmelden
Vanwege coronamaatregelen is er een maximum aantal deelnemers. Wij vragen u dus om u vooraf aan te melden bij Sterk Papendrecht via mantelzorg@sterkpapendrecht.nl of bel 078- 615 47 41. Aanmelden kan tot 17 mei 2021. Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.

Meer informatie over de cursus kunt u vinden op www.sterkpapendrecht.nl/activiteiten.