Update Coronavirus cijfers in de regio Drechtsteden van vrijdag 7 mei

52

Dagelijkse update van de coronacijfers in de regio Drechtsteden

Dordrecht

Het aantal coronabesmettingen in  Dordrecht is vandaag gestegen met 61 gevallen. In totaal zijn er nu 13.559 coronabesmettingen bekend in Dordrecht.

Het aantal ziekenhuisopnames steeg verder vandaag met één. In totaal zijn er nu 248 ziekenhuisopnames geregistreerd in de gemeente Dordrecht.

Hiernaast steeg het aantal sterfgevallen met één. Er zijn tot vandaag in totaal 172 sterfgevallen bekend in de gemeente Dordrecht welke gerelateerd worden aan COVID-19.

Sliedrecht

Het aantal coronabesmettingen in de gemeente Sliedrecht is vandaag gestegen met twintig gevallen. In totaal zijn er nu 3.172 coronabesmettingen bekend in de gemeente Sliedrecht.

Er waren geen nieuwe ziekenhuisopnames. In totaal zijn er nu 29 ziekenhuisopnames geregistreerd in de gemeente Sliedrecht.

Ten slotte bleef het aantal sterfgevallen gelijk. Er zijn tot vandaag in totaal 41 sterfgevallen bekend in de gemeente Sliedrecht welke gerelateerd worden aan COVID-19.

Papendrecht

Het aantal coronabesmettingen in de gemeente Papendrecht is vandaag gestegen met 34 gevallen. In totaal zijn er nu 3.291 coronabesmettingen bekend in de gemeente Papendrecht.

Het aantal ziekenhuisopnames steeg verder vandaag met één. In totaal zijn er nu 45 ziekenhuisopnames geregistreerd in de gemeente Papendrecht.

Ten slotte bleef het aantal sterfgevallen gelijk. Er zijn tot vandaag in totaal 45 sterfgevallen bekend in de gemeente Papendrecht welke gerelateerd worden aan COVID-19.

Zwijndrecht

Het aantal coronabesmettingen in de gemeente Zwijndrecht is vandaag gestegen met tien gevallen. In totaal zijn er nu 5.009 coronabesmettingen bekend in de gemeente Zwijndrecht.

Er waren geen nieuwe ziekenhuisopnames. In totaal zijn er nu 85 ziekenhuisopnames geregistreerd in de gemeente Zwijndrecht.

Hiernaast steeg het aantal sterfgevallen met één. Er zijn tot vandaag in totaal 96 sterfgevallen bekend in de gemeente Zwijndrecht welke gerelateerd worden aan COVID-19.

Alblasserdam

Het aantal coronabesmettingen in de gemeente Alblasserdam is vandaag gestegen met vijf gevallen. In totaal zijn er nu 2.506 coronabesmettingen bekend in de gemeente Alblasserdam.

Het aantal ziekenhuisopnames steeg verder vandaag met één. In totaal zijn er nu 39 ziekenhuisopnames geregistreerd in de gemeente Alblasserdam.

Hiernaast steeg het aantal sterfgevallen met één. Er zijn tot vandaag in totaal 22 sterfgevallen bekend in de gemeente Alblasserdam welke gerelateerd worden aan COVID-19.