30 telefoons gestolen op het Stedelijk Dalton Lyceum in Dordrecht

176
De telefoondieven - Foto Bureau Rijnmond
Dordrecht – Dertig mobiele telefoons. Dat was de buit van een dief die op 1 februari 2021 zijn slag sloeg in het Dalton Lyceum aan de Overkampweg. Hij stal de mobieltjes op het moment dat de leerlingen bezig waren met hun examen. Om deel te nemen aan het examen hadden de leerlingen hun telefoons moeten inleveren.

De man ging even voor 9.00 uur de school binnen en sloeg zijn slag terwijl een tweede man op een bromfiets standby stond. De tweede vluchtten na de diefstal richting Dubbeldam. Bureau Rijnmond besteedt vanavond aandacht aan de zaak en roept mensen die de mannen herkennen en/of meer weten van de diefstal zich te melden.
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.