Buiten volleyballen nu mogelijk in Sliedrecht door uniek buitensportnet

138

SLIEDRECHT – Naast Eredivisievolleybal in de gemeente Sliedrecht kan er sinds kort ook buiten gevolleybald worden. Want er staat er een uniek en multifunctioneel buitensportnet in de wijk ‘De Grienden’, dat geschikt is voor sporten als volleybal, badminton en voetvolley. Het net is een aanvulling op de bestaande sportmogelijkheden die al in een eerder stadium gerealiseerd zijn voor de buurtbewoners.

Stimulans voor jong en oud
Jong en oud wordt gestimuleerd om te sporten en te bewegen, legt ontwikkelaar Wim Boerendans uit. “Daarnaast draag het bij sociale ontmoeting en kan het net door diverse instanties gebruikt om verschillende sporten onder de aandacht te brengen. Voor de gemeente Sliedrecht is het net een mogelijkheid om op een laagdrempelige manier inwoners meer sportmogelijkheden aan te bieden. Niet alleen volleybal, maar ook badminton en voetvolley”, vertelt Boerendans.

Buitensportnet
Het net is ontwikkeld en geplaatst door het bedrijf Buitensportnet. Inmiddels zijn er diverse netten geplaatst. Niet alleen in Sliedrecht, maar ook op schoolpleinen en bij vakantieparken door heel het land. Het net is niet alleen multifunctioneel, maar ook duurzaam en vandalisme ‘proof’. Daarnaast is het net voorzien van een officieel keurmerk van het Keurmerkinstituut.

Meer weten over het buitensportnet? Neem dan een kijkje op www.buitensportnet.nl