Auto Indumij 2e paasdag geopend! Tot wel 3500 euro Salon de Promotion voordeel!

109

DordrechtVan 22 maart tot en met 2 april 2018 is het weer Salon de Promotion bij Renault-dealer Auto Indumij. Tijdens deze actieperiode profiteer je van maximale keuze én maximaal voordeel: aantrekkelijk voordeel tot wel € 3.500,-1 op veel nieuwe Renault modellen. En ja: ook op tweede paasdag is de showroom open*.

  • Tot wel € 3.500,-1 voordeel. Inclusief accessoirecheque t.w.v. € 750,-2 op veel nieuwe Renault modellen
  • Superscherpe Private Lease tarieven
  • Auto Indumij 2de Paasdag geopend in Barendrecht, Etten-Leur, Dordrecht en Oosterhout!

Veel Twingo voordeel

De veelzijdige Renault Twingo staat enorm in de belangstelling tijdens Salon de Promotion. Bij Auto Indumij is een nieuwe Twingo al te leveren vanaf € 9.990,- rijklaar. Kies je liever voor het populaire Private Lease? Lease jouw Twingo tijdelijk al vanaf € 179,- per maand all-in!

Kijk op onze vernieuwde website, www.ikwileentwingo.nl

Clio aanbiedingen bij Auto Indumij

De ontzettend populaire Renault Clio is tijdelijk extra voordelig verkrijgbaar bij Auto Indumij. In 2017 was de Clio het best verkochte model in zijn klasse. Dat is ook niet zo vreemd. De Clio combineert een passioneel ontwerp met geweldige rij-eigenschappen en luxe standaarduitrusting. Bij Auto Indumij is de Clio verkrijgbaar vanaf € 12.890,- euro rijklaar. Wil je Private Leasen dan rij je al een nieuwe Clio vanaf € 229,- per maand. Kijk op de compleet nieuwe website, www.ikwileenclio.nl

De Renault Captur, de succesvolle Crossover van Renault

Qua modelnaam de “jongste” auto. En toch al zo ingeburgerd. Een Captur maakt indruk. Vele klanten maakten de overstap naar een Renault Captur toen deze in 2014 op de markt kwam. Afgelopen jaar heeft Renault de puntjes op de i gezet bij de Captur, waardoor er een geweldige, doorontwikkelde auto is neergezet. Wat denk je bijvoorbeeld van de optionele FULL LED koplampen of de prachtige 17” lichtmetalen velgen? Een Renault Captur is altijd een goede keuze! Tijdelijk is de Renault Captur verkrijgbaar vanaf € 16.390,- bij Auto Indumij. Kies je voor de nog completere Zen, dan rijd je voor € 18.490,- weg met jouw Captur. Private lease is ook bij de Captur mogelijk, vanaf 299 euro per maand rijd je onbezorgd in jouw Captur.

Kijk op de Captur website bij Auto Indumij, www.ikwileencaptur.nl

Accessoirecheque cadeau

Renault maakt je leven graag eenvoudiger. Dus geven we je tijdens Salon de Promotion ook een accessoirecheque cadeau ter waarde van € 750,-2 op geselecteerde modellen. Samen met het overige voordeel tijdens de actieperiode wordt de keuze voor een nieuwe Renault zo wel heel eenvoudig.

Extra hoge inruilprijzen

Kom op 2de paasdag naar één van de Auto Indumij showrooms en laat jouw huidige auto taxeren. In combinatie met de geweldige Salon de Promotion aanbiedingen zal je verrast zijn,. Een nieuwe Renault rijden was nog nooit zo voordelig!

Nu alvast weten wat jouw auto waard is? Doe de online taxatie https://www.renault-indumij.nl/inruilwaardecheck

Kies je toch liever voor een jong gebruikte Renault? Vergeet dan onze complete demonstratieauto’s niet. Jonge Renaults met weinig kilometers en altijd zorgvuldig bereden door onze medewerkers. Bekijk onze demonstratiemodellen alvast online https://www.renault-indumij.nl/occasions/demonstratiemodellen

Graag tot 2de Paasdag in één van onze showrooms. Auto Indumij Etten-Leur, Barendrecht, Dordrecht en Oosterhout zijn van 11.00 tot 16.00uur geopend!