Rij dit jaar nog met jouw nieuwe Renault – Tot 8 december extra BelisBonus op vele Renault modellen

62

Dordrecht – Op dit moment is het wel heel voordelig zakendoen bij Auto Indumij. Profiteer van de BeslisBonus en rij nog dit jaar weg in jouw nieuwe Renault.

Ikwileentwingo.nl

De BeslisBonus geldt op vele Renault modellen. Enige voorwaarde is dat de auto’s uit voorraad leverbaar moeten zijn. De Twingo Collection is daar een mooi voorbeeld van. Een uiterst compleet uitgeruste Twingo tegen een messcherpe prijs. Nu met 1.840 euro BeslisBonus voordeel bij Auto Indumij. Kies voor de nóg luxere Twingo Limited. Met onze andere lichtmetalen velgen en privacy glass. Zo’n Twingo Limited rij je al vanaf 11.450 euro. Bekijk de aanbieding alvast op www.ikwileentwingo.nl waar je ook online een gratis offerte kunt aanvragen.

Ikwileenclio.nl

Clio liefhebbers opgelet! Tijdens de BeslisBonus actiedagen kun je al een nieuwe Clio rijden vanaf € 13.250,- rijklaar. Je krijgt daarvoor de sportieve Life uitvoering. Liever een airco en een navigatiesysteem? Kies dan voor de complete Clio Zen. Vraag eenvoudig een offerte op maat aan via www.ikwileenclio.nl Raak verrast door de hoge inruilwaarde voor je huidige auto en bezoek voor 8 december aanstaande één van de Auto Indumij showrooms.

Ikwileencaptur.nl

Vanwege de grote belangstelling voor de Renault Captur hebben we extra ingekocht. Luxe uitvoeringen, voorzien van mooie kleuren en diverse opties. Snel leverbaar en met 2.500 euro BeslisBonus voordeel bij Auto Indumij. Kijk snel op www.ikwileencaptur.nl voor het complete aanbod Renault Capturs bij Auto Indumij. Ook een jong gebruikte Captur is een populaire auto. Auto Indumij heeft vele Captur-rijders weten te verleiden om over te stappen in een nieuwe Captur. Vandaar dat Auto Indumij momenteel een erg mooi aanbod aan jong gebruikte Renault Capturs heeft.

Bekijk al onze acties ook op www.renault-indumij.nl/Beslisbonus