Nieuwe samenstelling politieteam Hardinxveld-Giessendam

278

Hardinxveld-Giessendam – Maak kennis met het nieuwe politieteam van de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Door de nieuwe wijkverdeling van de politie in de regio heeft het politieteam in Hardinxveld-Giessendam een nieuwe samenstelling gekregen.

Nieuw politieteam

Burgemeester Dirk Heijkoop over de nieuwe samenstelling: “Naast de vertrouwde gezichten zijn er ook nieuwe ervaren politieagenten actief binnen het team. Onze inwoners zullen de komende tijd dus ook nieuwe gezichten in het dorp zien”.  Op de foto naast burgemeester Dirk Heijkoop zijn dat van links naar rechts:

  • Teus Oosterwijk (medewerker intake & service)
  • Antoinet de Bruijn (wijkagent operationeel expert)
  • Jaap Hartkoorn (wijkagent)
  • Tiny Hol (wijkagent)
  • Sander Wiemans (operationeel expert)

Openingstijden

Het politiebureau in het gemeentehuis is geopend op maandagmiddag  (in de oneven weken), dinsdagmiddag  en woensdagmiddag  van 13.00 – 17.00 uur en op donderdag van 13.00 – 21.00 uur.  Wilt u aangifte doen of iemand van het politieteam spreken? Bel dan het telefoonnummer 0900-8844. Bij spoed of verdachte situaties belt u 112.