Lintjesregen in Dordrecht

177

DORDRECHT – In de Grote Kerk regende het vanmorgen lintjes. Burgemeester Peter van der Velden speldde bij liefst 25 Dordtenaren een Koninklijke Onderscheiding op. 22 Dordtenaren zijn Lid in de Orde van Oranje-Nassau geworden en 3 zijn benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
Dit zijn de nieuwe Leden: mevrouw E. Berkelaar, mevrouw D.E.A.L.M.J. Coehorst-Dirken, de heer R.E. Foort, mevrouw K.M. Heerema, de heer P.A. van der Heide, mevrouw M.E. van den Herik-van de Panne, mevrouw J.F. Herrewijn-de Vries, mevrouw J.H.J. Hol, mevrouw E. van Houwelingen-den Houting, de heer P. Klok en mevrouw C.A. Klok-van den Berg, de heer J.C.F. de Kok, de heer R. Kroon, de heer F.C.M. van Leest, de heer A.T. van de Logt, de heer J.W. Makkelie, de heer E. Noorlander, de heer H.P. Peters, de heer A.M.A. Tonino-van Kleef, de heer R. Verburg, mevrouw Y. Vuijk-van Wijgaarden en mevrouw H.E. van der Wal-Wijsman.


Tot Ridder zijn benoemd: de heer P.F. Dillingh, de heer W. Verveer en de heer A.A. Wijbenga.


Alle gedecoreerden van harte gefeliciteerd!

Foto: Rob Kamminga.