Kom tot en met 2e Paasdag naar Auto Indumij en profiteer!

57

Dordrecht – Bij Renault-dealer Auto Indumij  is het een drukte van belang. Het is Salon de Promotion, een periode waarin de showooms bol staan van het klantvoordeel. Op de marketingafdeling van Auto Indumij geven ze tekst en uitleg.

Extra veel BeslisBonus op onze voorraadmodellen

Janno Leijtens, vertelt: “Tijdens de Salon de Promotion is het extra goed zaken doen bij Auto Indumij. Doordat we extra voordelig hebben kunnen inkopen bij onze importeur, Renault Nederland, zijn we in staat om dit klantvoordeel direct door te berekenen in onze  scherpe rijklaarprijzen. Daarnaast geven we tijdens deze periode een extra hoge inruilprijs voor je huidige auto. Enige haast is wel geboden, de actie eindigt op 2e Paasdag, 17 april aanstaande. Kijk voor een compleet overzicht van onze acties alvast op www.renault-indumij.nl/salondepromotion

Win een romantische lentepicknick bij Auto Indumij

Roger wijst op de speciale lentepicknick winactie. “Wanneer je tijdens het bezoek aan één van onze showrooms het wedstrijdformulier invult, maak je kans op een romantische lentepicknick. Wie wil dat nou niet winnen?” Kijk voor uitleg over deze actie alvast op www.renault-indumij.nl/lentepicknick

Speciale Clio Estate actie

Ook hebben we een aantal luxe uitgeruste, nieuwe Renault Clio Estates die we met extra veel voordeel kunnen aanbieden. Zo is er al een Clio Estate leverbaar vanaf 15.190 euro rijklaar. Kies je voor de luxere Zen uitvoering dan krijg je voor €1.800,- meerprijs ook nog eens metallic lak, een uitgebreid media navigatiesysteem en een heerlijk koele airco.”

Meer info over deze actie kun je vinden op www.ikwileenclio.nl

2e Paasdag geopend

Meer dan voldoende redenen om de showroom van Auto Indumij te bezoeken. Een bezoek aan één van onze showrooms kan ook op 2e Paasdag, vertelt Janno. Van 11.00 tot 16.00uur staan onze verkoopadviseurs in Barendrecht, Dordrecht, Etten-Leur, Oosterhout, Oud-Beijerland en Breda (Indumij Occasion Center) voor je klaar.