Maak kennis met het Servicebureau Onderwijs & Cultuur

122

DORDRECHT – Op woensdag 29 maart vanaf 13:30 uur wordt de start van het nieuw opgerichte Servicebureau Onderwijs&Cultuur (SOC) gevierd met een Seminar. Het SOC staat voor verbinding tussen culturele en maatschappelijke organisaties, gemeenten, kinderopvang en het onderwijs op het gebied van cultuureducatie. Het Seminar is voor leerkrachten, ICC’ers, schoolbesturen, vakdocenten, educatief medewerkers, pedagogisch medewerkers, beleidsmakers en studenten. Je bent van harte welkom op 29 maart in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht!

Programma Seminar
Om 14:00 uur wordt er gestart met de opening en korte workshops voor alle betrokkenen bij het Primair Onderwijs. Hierbij komen Verbindingskracht, Reflecteren op kunst, Theater en thema, het Cultuurmenu en Doorgaande leerlijnen aan bod. Heb je weinig tijd of werk je in het Voortgezet Onderwijs? Dan kun je om 16:00 uur aansluiten voor een lezing door Mark Mieras, de officiële lancering van de website en de presentatie van het team SOC. Na afloop heffen wij het glas op het Servicebureau Onderwijs&Cultuur! Het volledige programma vind je op www.tobe.nl. Deelname aan het Seminar is gratis.

Aanmelden
Wil je je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar iris.scheffers@tobe.nl onder vermelding van je naam, je organisatie en het aantal deelnemers.