Dompelkaars maken tijdens de Open Imkerijdagen bij TotalisNaturales

12

Ook dit jaar opent TotalisNaturales haar deuren van de Imkerijtijdens de Open Imkerijdagen.

Op zaterdag 8 en zondag 9 juli ben je van harte welkom om te kijken naar onze bijen door middel van een veilige zichtkast. Daarnaast kun je het één en ander opsteken over het houden van bijen in balans met de natuur. De prachtige producten die de bijen creëren komen natuurlijk ook voor het voetlicht door middel van verschillende proeverijen. Voor een kleine bijdragemag je ook nog eens een dompelkaars maken van zuivere bijenwas. Speciaal voor kinderen hebben we een speelse knutselhoek waarin ze een creatief “bezigbijtje” mogen zijn door de mooiste bij te tekenen en te kleuren. Kortom voor elk wat wils. Kom je ook zaterdag of zondag? We zijn geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur, we zijn te vinden op de Oudendijk 47 te Strijen. De koffie, die natuurlijk zoals altijd gratis is, staat klaar. Tot ziens op 8 of 9 juli.

www.totalisnaturales.nl