Nieuwe horeca Strijensche Golfclub

21
Bernhard (L) en René (R), nemen het stokje over

Goed nieuws voor alle golfliefhebbers, fietsers en wandelaars uit de omgeving! Vanaf nu is het restaurant van De Strijensche Golfclub dagelijks vanaf 9:00 geopend voor een heerlijke bak koffie, stuk taart, uitgebreide lunch (vanaf 12:00) of borrel. Iedereen is welkom, dus ook niet-golfers mogen van de horeca-gelegenheid gebruikmaken.

Nieuwe exploitanten DSG
Sinds 1 januari staan er twee mannen aan het roer bij de Strijensche Golfclub: Bernhard en René zijn de nieuwe exploitanten en gaan dit avontuur vol enthousiasme aan. Samen geven ze inhoud aan de golf academy, driving range, golfbaan én horeca. Met om te beginnen een heerlijke lunchkaart en de mogelijkheid om te komen borrelen. Uiteraard zijn bedrijven ook welkom voor een zakelijke lunch of besloten evenement. 
 
Benieuwd naar de menukaart of meer weten over de golfbaan en horecamogelijkheden? Bezoek hier de website.