Zaadbommen maken en gratis bloemenzaad bij TotalisNaturales

10

STRIJEN – Zaterdag 22 april vieren we bij TotalisNaturales Nationale Zaaidag met een leuke actie.

Komende zaterdag is het Nationale Zaaidag, een initiatief van De Bijenstichting en Stichting Bijenvrienden. Zij roepen particulieren, gemeenten, agrariërs, scholen en andere grondbezitters op om bloemstroken aan te leggen zodat er één groot bloemenlint voor bijen ontstaat.

Natuurlijk wil TotalisNaturales hier graag aan bijdragen. Daarom vieren wij zaterdag 22 april Zaaidag.

Speciaal voor de kinderen is er gelegenheid om gratis zaadbommen maken. Zaadbommen maak je met onder andere klei en natuurlijk bloemenzaadjes. De bommen kan je overal neergooien en dan gaan de bloemetjes groeien.

Ook is er voor klanten die dag een gratis zakje bloemenzaad, zolang de voorraad strekt. Met daarin zaad van veel verschillende bloemen, zoals zonnebloemen, bijenbrood, komkommerkruid en boekweit. Allemaal heel goed voor bijen en  andere insecten.

Graag tot ziens op zaterdag 22 april op de Oudendijk 47 te Strijen. We zijn op deze dag geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur.

www.totalisnaturales.nl