Felicitaties voor Vivera Sociaal Wijkteam Zwijndrecht

52
"Geen taart maar een mand vol vitamine. Een goede basis voor een gezonde samenwerking!" - Foto Gemeente Zwijndrecht

Zwijndrecht – Wethouder Ronald de Meij feliciteerde vandaag het bestuur en medewerkers van Stichting De Sociale Basis en Stichting Jeugdteams ZHZ met de gunning van de opdracht om de taken van het Vivera Sociaal Wijkteam de komende twee jaar uit te voeren. Deze organisaties voerden de afgelopen jaren de taken van het wijkteam uit en zijn uit het aanbestedingstraject voor de komende jaren opnieuw als beste uit de bus gekomen om de inwoners van gemeente Zwijndrecht te ondersteunen.

Het Vivera Sociaal wijkteam is hét aanspreekpunt voor inwoners wanneer zij zelf even geen oplossing weten op het gebied van bijvoorbeeld zorg, opvoeding of financiën. De professionals van het sociaal wijkteam zullen, samen met de inwoner, op zoek gaan naar de juiste oplossing, bijvoorbeeld door het regelen van huishoudelijke hulp of een opvoedcoach.

“Het enthousiasme en de kundigheid van de professionals van het Vivera Sociaal Wijkteam hebben zeker ook bijgedragen aan deze opdrachtverstrekking”, aldus wethouder Ronald de Meij. Hij bracht daarom vandaag een bezoek aan het team en gaf als blijk van waardering een sapcentrifuge met een grote mand met groente en fruit. “Als portefeuillehouder gezondheid als belangrijk onderwerp kan ik niet op taart trakteren en schenk ik het team daarom met veel plezier een mand vol vitamine! Een goede voorbode voor een gezonde samenwerking”.