Burgemeester Hein van der Loo: “We zijn in Zwijndrecht vanmiddag ongelofelijk geschrokken door de schietpartij

43
Foto Pixabay

Vanmiddag heeft in Zwijndrecht bij Winkelcentrum Walburg een schietincident plaatsgevonden. Op de parkeerplaats is geschoten op twee vrouwen. Daarbij is een slachtoffer overleden en raakte de andere persoon zwaar gewond.

Reactie burgemeester
Burgemeester Hein van der Loo: “We zijn in Zwijndrecht vanmiddag ongelofelijk geschrokken. Mijn gedachten zijn allereerst bij de slachtoffers en hun familie. Een dodelijk schietincident, op klaarlichte dag, een drukke zaterdagmiddag bij Winkelcentrum Walburg met veel winkelend publiek. Nogal wat mensen zijn als omstander getuige geweest van het incident. De impact voor die mensen is groot. Ik denk ook aan de winkeliers en het winkelend publiek. Politie doet onderzoek en is er, samen met Slachtofferhulp, voor mensen die hulp nodig hebben en op prijs stellen.”

Slachtofferhulp
Heeft u naar aanleiding van het incident behoefte aan Slachtofferhulp? U kunt contact opnemen via www.slachtofferhulp.nl of telefoonnummer 0900-0101