Profielschets voor de nieuwe burgemeester van Papendrecht is vastgesteld

53
Foto gemeente Papendrecht

Dinsdag 5 juli is in een speciale raadsvergadering is de profielschets, in bijzijn van de commissaris van de Koning vastgesteld door de raad. In de profielschets staat beschreven over welke eigenschappen de nieuwe burgemeester van Papendrecht moet beschikken en op welke onderwerpen de nieuwe burgemeester zich moet richten.


Vacature vanaf 11 juli opengesteld
Nu de profielschets is vastgesteld, kan de Commissaris van de Koning de vacature openstellen. De vacature voor de nieuwe burgemeester van Papendrecht wordt op 11 juli in de Staatscourant gepubliceerd. Na de sluitingsdatum van 8 augustus volgt er een periode van gesprekken met een selectie van de kandidaten.

Alle informatie voor de kandidaten en de procedure is vanaf woensdag 7 juli ook te vinden op de gemeentelijke website www.papendrecht.nl/burgemeester . Vanaf 11 juli staat hier ook de link naar de vacature.