Politie Dordrecht pakt 24 jarige man uit Zwijndrecht op voor het dealen en in bezit hebben van harddrugs

190
Foto Politie Dordrecht

Dordrecht – Op dinsdag 22 februari 2022 is er een 24 jarige bewoner uit Zwijndrecht aangehouden na een melding omtrent het dealen van drugs in de wijk Stadspolders.

De verdachte werd kort hierna, naar aanleiding van de melding, gecontroleerd op de Amalia van Solmsstraat in de wijk Krispijn in Dordrecht. Tijdens de controle werd in de auto van de verdachte harddrugs aangetroffen. De verdachte is ingesloten op het politiebureau. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.

Naast het proces verbaal zal er een waarschuwing last onder dwangsom worden uitgreikt aan de verdachte. Bij een volgende constatering zal er door de Gemeente Dordrecht een last onder dwangsom worden opgelegd aan de verdachte.

Bestrijden van de lokale handel in harddrugs heeft de volle aandacht van de politie. Het gebruik van drugs leidt namelijk tot meer criminaliteit en heeft schadelijke effecten voor de volksgezondheid. Bel met de politie (0900-8844) als u vermoedt dat er in uw buurt of wijk wordt gehandeld in drugs. Als politie kunnen we het niet alleen en hebben we uw hulp nodig. Blijft u liever anoniem, dan belt u Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.