Nieuwe adverteerder: Huureenkip.nl

27
Hoeksche Waard – Vandaag verwelkomen wij onze nieuwe adverteerder Huureenkip.nl uit ‘s-Gravendeel. Ook interesse in een advertentie op de grootste nieuwsvoorziening van de Hoeksche Waard en de regio Drechtsteden ? Klik hier.

Hoe kun je anderen bekend maken met  het fenomeen kippen?

Kippen zijn niet zomaar iets waar je aan  begint. Ze hebben de nodige verzorging
en aandacht nodig.Wat eigenaar Benjamin Schelling vaak hoorde was, dat kippen gedumpt werden bij kinderboerderijen of gewoon ergens langs de weg of in een bos. Toen was het idee geboren: Kippen verhuren inclusief alles. Zodat twijfelaars eerst goed zelf kunnen
ontdekken of het bij hun levensstijl past, met de juiste informatie.

Zo niet, dan halen we alles netjes weer op. Bevallen ze wel, dan zorgen we ervoor dat ze een comfortabel nieuw thuis krijgen, bij verzorgers die goed geïnformeerd voor de kippen kunnen zorgen. We leveren een kippenhok, 3 krielkippen, voer en bodembedekking, de juiste  instructie, een eet- en drinkbak en een whatsapp hotline voor alle vragen.
Naast kippen verhuren we ook broedmachine pakketten en leveren alle benodigdheden om
thuis of op school kuikens uit te broeden. We begeleiden de huurders gedurende het hele proces. Na de verhuurperiode komen we alles weer ophalen. Eventueel zijn de kuikens en of kippen ook over te nemen na de verhuurperiode.
We leveren alles van ei tot ei. Ook voor aanschaf en advies van kuikens, kippen en alle benodigdheden om zelf kippen te houden in de tuin. Het is allemaal uit hobby en liefde voor kippen ontstaan, die hobby en liefde is het nog steeds.
Bezoek voor meer info www.huureenkip.nl