Open dag Werelderfgoed Kinderdijk

20
Foto PR

KINDERDIJK – Bij UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk zijn ruim 200 vrijwilligers werkzaam. Allen afkomstig uit onze streek, met kennis van zaken. 

Waterbeheer in Nederland door de eeuwen heen

De huidige groep vrijwilligers vindt het geweldig om Kinderdijk in al zijn facetten te ondersteunen. Ze beleven veel plezier aan het rondleiden van en het contact met bezoekers uit de hele wereld. “Wij laten niet alleen de molens van Kinderdijk zien aan de toeristen, maar ook de ontwikkeling van waterbeheer in Nederland door de eeuwen heen” aldus gids Theo Stoel. 

Open dag 2 november

Wil je meer weten? Bezoek dan de open dag op dinsdag 2 november van 12.00 – 16.00 uur in de Hollandzaal van het Dijkmagazijn. Medewerkers en vrijwilligers schetsen een volledig beeld van alle werkzaamheden binnen het Werelderfgoed als gids, schipper, gastheer/ vrouw, kassamedewerker en klusser. Aanmelden is niet nodig. 

Meer informatie over wat vrijwilligerswerk in Kinderdijk inhoudt, is ook te vinden op www.kinderdijk.nl/vrijwilligers.