Vaccinatiebus van 13 t/m 16 oktober in Hardinxveld-Giessendam

58
Foto GGD ZHZ

 De vaccinatiebus van de GGD-Zuid-Holland Zuid komt van woensdag 13 tot en met zaterdag 16 oktober naar verschillende locaties in Hardinxveld-Giessendam. Tussen 9.00 en 16.00 uur kunnen inwoners vanaf 12 jaar en ouder terecht in deze bus voor een eerste vaccinatie. Dit kan zonder afspraak en het is gratis. Burgemeester Dirk Heijkoop en wethouder Trudy Baggerman bezoeken de bus op woensdagochtend 13 oktober om 10.30 uur.

Wat moet u meenemen?

Iedereen, vanaf 12 jaar en ouder, die een prik wil halen moet een legitimatiebewijs meenemen. Dit kan zijn een paspoort, ID-kaart of een rijbewijs. Daarnaast is een mondkapje verplicht.

Locaties vaccinatiebus in Hardinxveld-Giessendam

Woensdag 13 oktober Van 9.00 tot 16.00 uur bij het gemeentehuis op het Raadhuisplein 1 

Donderdag 14 oktober Van 9.00 tot 16.00 uur bij winkelcentrum Giessenhof, Talmastraat 

Vrijdag 15 oktober Van 9.00 tot 16.00 uur bij de markt in Boven Hardinxveld in de Prinses Irenestraat Zaterdag 16 oktober Van 9.00 tot 16.00 uur bij de markt in Hardinxveld, Houweningeplaats Informatie Burgemeester Dirk Heijkoop: “Inwoners vanaf 12 jaar en ouder kunnen terecht voor een gratis eerste vaccinatie in deze bus, zonder een afspraak te maken, je loopt gewoon naar binnen. Daarnaast staan de GGD-medewerkers graag klaar voor iedereen die nog vragen heeft, twijfelt of meer informatie wil over het vaccineren of het vaccin. En lukt het niet om op de dagen dat de vaccinatiebus in onze gemeente is om langs te gaan? Kijk dan op: www.prikkenzonderafspraak.nl om te zien waar u wanneer terecht kunt.” 

Vaccins De vaccins die de GGD gebruikt zijn: Janssen en Pfizer.