Creatief Papendrecht veert op: van tekenen en talen tot dans en theater

25

Papendrecht – Deze weken wordt het Papendrechtse magazine over kunst en cultuur huis-aan-huis bezorgd.In het magazine presenteren uiteenlopende lokale culturele organisaties zichzelf en hun programma voor de komende tijd.


Na een moeilijke periode veert cultureel Papendrecht op om inwoners weer te verbinden en te inspireren. Want cultuur maakt deel uit van ons dagelijks leven. In musea en concertzalen, maar ook in het theater en op straat horen we muziek, zien we voorstellingen, tekeningen, schilderijen, kunstwerken en nog veel meer. In het magazine laten Papendrechters zien wat ze doen en welke activiteiten ze met elkaar allemaal mogelijk maken.

Later dit jaar verschijnt een tweede editie van het magazine. Heeft u ook activiteiten die u graag onder de aandacht wilt brengen? Laat dit dan voor vrijdag 1 oktober weten via l.oudenaarden@papendrecht.nl.