Nieuwe adverteerder op Drechtsteden Nieuws: de Jagende Imker Totalis Naturales uit Strijen

64

Hoeksche Waard – Vandaag verwelkomen wij de Jagende Imker Totalis Naturales uit Strijen als nieuwe adverteerder op Drechtsteden Nieuws. Ook interesse om te adverteren? Klik dan hier.

Over Totalis Naturales

TotalisNaturales verkoopt verantwoorde natuurzuivere seizoensgebonden producten zoals wild, honing, jam, sappen en sambal van eigen teelt en grond. Al onze producten zijn op een verantwoorde manier biologisch geteeld en/of geoogst uit de aanwezige natuur in de Hoeksche Waard. TotalisNaturales probeert verspilling tegen te gaan, elk deel van de aanwezige grondstoffen worden zoveel mogelijk benut. Duurzaam benutten is ons motto, wees zuinig op de natuur dan is de natuur zuinig op ons.

Restproducten worden waar mogelijk verwerkt tot nieuwe producten.