Afscheid gemeente Papendrecht burgemeester Aart-Jan Moerkerke

29
Aart-Jan Moerkerke, Foto Gemeente Papendrecht

Papendrecht – Begin juni neemt burgemeester Aart-Jan Moerkerke afscheid als burgemeester van Papendrecht. De raadsvergadering van 3 juni is zijn laatste als voorzitter van de gemeenteraad van Papendrecht. Aart-Jan Moerkerke gaat aan de slag als burgemeester in Moerdijk. Voor Papendrecht was hij burgemeester in Strijen.

Uw bijdrage aan het afscheid
Bij de bekendmaking van zijn voordracht als burgemeester van de gemeente Moerdijk gaven veel Papendrechters aan hem met pijn in het hart te zien vertrekken. Daarom stellen wij elke inwoner (jong, jong-volwassen en volwassen), ondernemer, vereniging en instelling in de gelegenheid een boodschap voor Aart-Jan mee te geven. Dat mag in elke vorm: op papier, in woord, beeld of tekening, digitaal, muzikaal, artistiek, creatief, 3D of wat u maar kunt bedenken en maken. Uiteraard staat het u vrij individueel of als groep (straat, club, vrienden, familie) iets aan te leveren.

Hoe stuurt u uw bijdrage op?
Laat Aart-Jan weten wat hij in uw ogen voor u en/of Papendrecht heeft betekend en wat u hem toewenst. U kunt uw bijdrage en/of die van uw kinderen/leerlingen/leden tot en met vrijdag 21 mei op verschillende manieren bij de gemeente indienen:

  • Opsturen naar: Gemeente Papendrecht, t.a.v. Communicatie, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht
  • In de brievenbus van het gemeentehuis doen
  • Tijdens de openingstijden afgeven bij de receptie van het gemeentehuis. De openingstijden vindt u op onze contactpagina.
  • Mailen naar: communicatie@papendrecht.nl

Wees op tijd (nogmaals: uiterlijk vrijdag 21 mei) zodat wij er een mooi geheel van kunnen maken.