Kruising Singel-Stationsweg-Johan de Wittstraat in Dordrecht aangepast

28
Foto Gemeente Dordrecht
Dordrecht – De afgelopen dagen is de kruising Singel-Stationsweg-Johan de Wittstraat aangepast. Je kunt daar alleen nog met de fiets of lopend de Singel oversteken. De verkeerslichten zijn weg. Met de auto kun je, komend vanaf de Singel, aan beide kanten alleen rechtsaf slaan. De groenaannemer zet de komende dagen nog de puntjes op de i en plant sedum op de plekken waar je nu nog aarde ziet

De verkeerslichten die er eerst stonden waren onderdeel van het systeem voor het station. Nu de verkeerslichten bij de kruising van de Singel weg zijn, krijg je vaker groen op de Burgemeester de Raadtsingel. Daardoor stroomt het verkeer daar beter door.
Het aanpassen van de kruising is een eerste stap uit het verkeersplan Spuiboulevard. Dit plan is nodig om de komende jaren het centrum goed bereikbaar te houden.