Tweede vaccinatielocatie Dordrecht in Oranje Wit hal

231
Foto Pixabay

Dordrecht – In het weekend van 8 en 9 mei is  de GGD Zuid-Holland Zuid gestart met het inrichten van een nieuwe vaccinatielocatie in Dordrecht.

Wij starten deze vaccinatielocatie in sporthal Oranje Wit aan de Nieuwe Noordpolderweg 5 in Dordrecht. In deze hal kunnen tussen de tien en zestien zogenaamde prikstraten in gebruik worden genomen. De voorlopige start om op deze locatie te vaccineren staat gepland op maandag 24 mei 2021. We openen op deze datum vier prikstraten. In de weken daarna wordt, bij levering van meer vaccin, opgeschaald naar het benodigde aantal straten.

De definitieve startdatum, het aantal prikstraten dat we in gebruik nemen, het aantal dagen dat we vaccineren en met welk vaccin, is allemaal afhankelijk van de aanlevering van vaccins.Onze locatie in de DeetosSnelhal aan de Vorrincklaan 202 in Dordrecht blijft ook geopend.

Een afspraak maken voor vaccinatie kan alleen als u een uitnodigingsbrief ontvangen heeft. Hierin staat ook het telefoonnummer dat gebeld kan worden om een afspraak te maken.

Meer informatie over vaccinatie tegen het coronavirus vindt u hier.