De opruimdagen in Dordrecht zijn terug van weggeweest!

49
Foto Gemeente Dordrecht

Dordrecht – De opruimdagen zijn terug van weggeweest! Vanaf 12 mei pakken we de draad weer op. Er komen opruimdagen in 10 wijken. Ze zijn steeds op woensdag. De opzet is simpel. In de wijk komt een mini-milieustraat met containers voor het gratis inleveren van: grof afval, papier, plastic, groente-, fruit- en tuinafval (géén chemisch afval). Ook kun je elektrische apparaten inleveren. ‘Geef het Dordt’ neemt spullen die nog goed zijn in ontvangst.

De eerste opruimdag is op 12 mei in Oud Krispijn. Later deze maand zijn er opruimdagen in het centrumgebied en Stadspolder. In juni en juli volgen nog 7 opruimdagen. Kijk voor alle data en locaties op: www.dordrecht.nl/schonestad
’n Schone straat… je hebt het zelf in de hand.

👉Ben je zelf fysiek niet in staat om het afval naar de milieustraat in je wijk te brengen? Vraag dan hulp via www.hulplijndordt.nl of bel 078 – 200 1079