Politie Dordrecht op zoek naar slachtoffers vechtpartij in Stadspolders

247

DORDRECHT –  Afgelopen avond werd er melding gemaakt bij de Politie van een vechtpartij op het ‘koeienveld’ in de wijk Stadspolders. Bij de vechtpartij zouden meerdere jongeren betrokken zijn en er zou gevochten worden met knuppels en messen en er zou ook gedreigd zijn met een wapen.

Voordat de Politie met meerdere eenheden in de wijk ter plaatse waren zijn de mogelijke daders er vandoor gegaan, waarbij zij waarschijnlijk in de richting van het Berlage-erf of het Van den broek-erf zijn gevlucht.

Ondanks dat de Politie ter plaatse meerdere getuigen heeft gesproken is de Politie nog op zoek naar eventuele slachtoffers van de vechtpartij om te kunnen achterhalen wat er nu is voorgevallen.
Want ondanks dat in de wijk kort na het incident diverse controles zijn uitgevoerd ontbreekt tot op heden nog ieder spoor van de daders.